Karen van Gerner Fotografie

Hondenfotografie in de studio

Hondenfotografie Hondenfotografie Hondenfotografie

Portret van je hond

Een grote passie van mij is het fotograferen van dieren. Ik vind het dan ook heerlijk om honden en katten te fotograferen op locatie of in de studio. Wil je graag een mooie portretfoto van je hond? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Bekijk mijn portfolio hondenfotografie om een idee te krijgen van mijn werk.

portfolio hondenfotografie in de studioBekijk portfolio hondenfotografie in de studio

Werkwijze van de fotoshoot

Tijdens een fotosessie worden er meerdere foto's gemaakt van je hond/kat. Uit deze foto's wordt een selectie gemaakt welke in een online album worden geplaatst waar alleen jij ze kunt bekijken. Zo kun je rustig vanuit huis uitzoeken welke foto's je wilt bestellen.

Wat kost een fotosessie met je hond

Een fotosessie duurt ongeveer 30 minuten. Wat exact de kosten zijn hangt af van je wensen. Op de prijzen pagina vind je een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Tips voor een fotosessie met hond

Bij Tips dieren fotografie vind je nog een aantal tips & trucs waar je rekening mee kunt houden ter voorbereiding van de fotoshoot.

Afdruk mogelijkheden

Foto's kunnen op verschillende materialen worden afgedrukt, zie afdrukmogelijkheden.

Digitale bestanden

Het originele fotomateriaal (de digitale bestanden) blijft in het bezit van Karen van Gerner fotografie. Wel is het mogelijk om de foto's uit het online album digitaal te bestellen op een lage resolutie (72 dpi). Kosten: € 30,00