Karen van Gerner Fotografie

Hondenfotografie op locatie

Hondenfotografie op locatie Hondenfotografie op locatie Hondenfotografie op locatie

Portret van je hond op een buiten locatie

Wil je graag een mooie portretfoto van je hond, maar wil je liever een foto van je hond in een natuurlijke omgeving? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Bekijk mijn portfolio hondenfotografie op locatie om een idee te krijgen van mijn werk.

portfolio hondenfotografie op locatieBekijk portfolio hondenfotografie op locatie

Werkwijze van de fotoshoot

Tijdens een fotosessie worden er meerdere foto's gemaakt van je hond. Uit deze foto's wordt een selectie gemaakt welke in een online album worden geplaatst waar alleen jij ze kunt bekijken. Zo kun je rustig vanuit huis uitzoeken welke foto's je wilt bestellen.

Wat kost een fotosessie met je hond op locatie

Een fotosessie duurt 30 - 40 minuten. Wat exact de kosten zijn hangt af van je wensen. Op de prijzen pagina vind je een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Reiskosten naar de locatie

Voor locaties binnen Zeist worden geen reiskosten berekend. Voor locaties buiten Zeist worden wel kosten in rekening gebracht. Deze zijn afhankelijk van het aantal kilometers vanaf mijn thuisadres.

Afdruk mogelijkheden

Foto's kunnen op verschillende materialen worden afgedrukt, zie afdrukmogelijkheden.

Digitale bestanden

Het originele fotomateriaal (de digitale bestanden) blijft in het bezit van Karen van Gerner fotografie. Wel is het mogelijk om de foto's uit het online album digitaal te bestellen op een lage resolutie (72 dpi). Kosten: € 30,00