Karen van Gerner Fotografie

Kattenfotografie

Katten fotografie Katten fotografie Katten fotografie

Portret van je kat

Een grote passie van mij is het fotograferen van dieren. Ik vind het dan ook heerlijk om honden en katten te fotograferen op locatie of in de studio. Wil je graag een mooie portretfoto van je kat? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Bekijk mijn portfolio kattenfotografie om een idee te krijgen van mijn werk.

portfolio kattenfotografieBekijk portfolio kattenfotografie

Werkwijze van de fotoshoot

Tijdens een fotosessie worden er meerdere foto's gemaakt van je hond/kat. Uit deze foto's wordt een selectie gemaakt welke in een online album worden geplaatst waar alleen jij ze kunt bekijken. Zo kun je rustig vanuit huis uitzoeken welke foto's je wilt bestellen. Heb je specifieke wensen? Laat het me weten, dan kunnen we kijken hoe we dit vorm kunnen geven.

Wat kost een fotosessie met je kat

Een fotosessie duurt ongeveer 30 minuten. Wat exact de kosten zijn hangt af van je wensen. Op de prijzen pagina vind je een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Tips voor een fotosessie met kat

Bij Tips dieren fotografie vind je nog een aantal tips & trucs waar je rekening mee kunt houden ter voorbereiding van de fotoshoot.

Afdruk mogelijkheden

Foto's kunnen op verschillende materialen worden afgedrukt, zie afdrukmogelijkheden.

Digitale bestanden

Het originele fotomateriaal (de digitale bestanden) blijft in het bezit van Karen van Gerner fotografie. Wel is het mogelijk om de foto's uit het online album digitaal te bestellen op een lage resolutie (72 dpi). Kosten: € 30,00