Karen van Gerner Fotografie

Kattenfotografie op locatie

Kattenfotografie op locatie Kattenfotografie op locatie Kattenfotografie op locatie

Portret van je kat bij je thuis

Niet alle katten vinden het leuk om op stap te gaan in een reismandje. De meeste zijn liever thuis in hun vertrouwde omgeving. Heb je zo'n kat? Dan kun je kiezen voor een fotoshoot van je kat bij jou thuis. Dit kan in huis plaats vinden, maar natuurlijk ook in je tuin.

portfolio kattenfotografie op locatieBekijk portfolio kattenfotografie op locatie

Werkwijze van de fotoshoot

Tijdens een fotosessie worden er meerdere foto's gemaakt van je kat. Uit deze foto's wordt een selectie gemaakt welke in een online album worden geplaatst waar alleen jij ze kunt bekijken. Zo kun je rustig vanuit huis uitzoeken welke foto's je wilt bestellen.

Wat kost een fotosessie met je kat op locatie

Een fotosessie duurt gemiddeld 30 - 40 minuten. Wat exact de kosten zijn hangt af van je wensen. Op de prijzen pagina vind je een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Reiskosten naar de locatie

Voor locaties binnen Zeist worden geen reiskosten berekend. Voor locaties buiten Zeist worden wel kosten in rekening gebracht. Deze zijn afhankelijk van het aantal kilometers vanaf mijn thuisadres.

Afdruk mogelijkheden

Foto's kunnen op verschillende materialen worden afgedrukt, zie afdrukmogelijkheden.

Digitale bestanden

Het originele fotomateriaal (de digitale bestanden) blijft in het bezit van Karen van Gerner fotografie. Wel is het mogelijk om de foto's uit het online album digitaal te bestellen op een lage resolutie (72 dpi). Kosten: € 30,00