Karen van Gerner Fotografie

Portretfotografie kinderen

Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie

Portret kinderen en baby's

Stoere of gekke kinderfoto's, schattige babyfoto's, samen met pappa en mamma op de foto of met je broertje of zusje. Alles is mogelijk. De portretten worden gemaakt bij mij in de studio of indien gewenst, op locatie.

portfolio portetfotografie kinderen en baby's'Bekijk portfolio portetfotografie kinderen en baby's

Werkwijze van de fotoshoot

Tijdens een fotosessie worden er verschillende foto's gemaakt (zittend, staand, close-up of volledig in beeld).

In de studio zijn een aantal attributen aanwezig, zoals knuffels, maar natuurlijk kun je zelf ook attributen meenemen zoals het favoriete knuffeltje, een muziekinstrument, sportattributen.

Van de foto's wordt een selectie gemaakt welke in een online album worden geplaatst waar alleen jij ze kunt bekijken. Zo kun je rustig vanuit huis uitzoeken welke foto's je wilt bestellen.

Wat kost een portret fotosessie

Een fotosessie duurt ongeveer 30 minuten. Wat exact de kosten zijn hangt af van je wensen. Op de prijzen pagina vind je een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Tips voor je portetsessie

Bij Tips portret fotografie vind je nog een aantal tips & trucs waar je rekening mee kunt houden ter voorbereiding van je fotoshoot.

Afdruk mogelijkheden

Foto's kunnen op verschillende materialen worden afgedrukt, zie afdrukmogelijkheden.

Digitale bestanden

Het originele fotomateriaal (de digitale bestanden) blijft in het bezit van Karen van Gerner fotografie. Wel is het mogelijk om de foto's uit het online album digitaal te bestellen op een lage resolutie (72 dpi). Kosten: € 30,00