Karen van Gerner Fotografie

Portret fotografie

Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie

Portret foto

Je kunt bij mij terecht voor portret fotografie in de studio of op locatie.

portfolio portetfotografie Bekijk portfolio portetfotografie

Werkwijze van de fotoshoot

Tijdens een fotosessie worden er meerdere foto's gemaakt in verschillende poses. De hoeveelheid verschillende poses hangt af van je wensen. Wanneer je specifieke wensen of ideeën hebt, laat mij deze dan weten, we kunnen de mogelijkheden dan vooraf bespreken.

In de studio zijn een aantal attributen aanwezig, zoals een fatboy, knuffels waar je gebruik van kunt maken, maar natuurlijk kun je zelf ook attributen meenemen zoals het favoriete knuffeltje, een muziekinstrument, sportattributen.

Van de foto's wordt een selectie gemaakt welke in een online album worden geplaatst waar alleen jij ze kunt bekijken. Zo kun je rustig vanuit huis uitzoeken welke foto's je wilt bestellen.

Wat kost een portret fotoshoot

Een fotosessie duurt ongeveer 30 minuten. Wat exact de kosten zijn hangt af van je wensen. Op de prijzen pagina vind je een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Tips voor je portetsessie

Bij Tips portret fotografie vind je nog een aantal tips & trucs waar je rekening mee kunt houden ter voorbereiding van je fotoshoot.

Afdruk mogelijkheden

Foto's kunnen op verschillende materialen worden afgedrukt, zie afdrukmogelijkheden.

Digitale bestanden

Het originele fotomateriaal (de digitale bestanden) blijft in het bezit van Karen van Gerner fotografie. Wel is het mogelijk om de foto's uit het online album digitaal te bestellen op een lage resolutie (72 dpi). Kosten: € 30,00