Karen van Gerner Fotografie

Zwangerschapsfotografie

Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie

Trots op je buik

Voor veel vrouwen is de zwangerschapsperiode een hele bijzondere periode en tegenwoordig laten veel vrouwen hun mooie zwangere buik vastleggen tijdens een fotoshoot. En terecht, want één ding is zeker, je mag trots zijn op je buik!

portfolio zwangerschapsfotografieBekijk portfolio zwangerschapsfotografie

Werkwijze zwangerschapsfoto's

Tijdens een fotosessie worden er meerdere foto's gemaakt in verschillende poses afhankelijk van jouw wensen. Wanneer je specifieke wensen of ideeën hebt, laat mij deze dan weten, we kunnen de mogelijkheden dan vooraf bespreken.

Neem verschillende setjes kleding mee (denk hierbij ook aan mooie lingerie) waarbij de buik mooi uitsteekt. Ook is het leuk om iets mee te nemen wat je al voor de baby hebt aangeschaft, bijvoorbeeld schoentjes, een speen, een knuffeltje... En natuurlijk is je partner ook welkom wanneer jullie foto's van jullie samen willen laten maken.

Van de foto's wordt een selectie gemaakt welke in een online album worden geplaatst waar alleen jij ze kunt bekijken. Zo kun je rustig vanuit huis uitzoeken welke foto's je wilt bestellen.

Tips voor je zwangerschap fotosessie

Bij Tips Zwangerschapsfotografie vind je nog een aantal tips & trucs waar je rekening mee kunt houden voordat de fotoshoot plaats vindt.

Wat kost een fotosessie van je zwangere buik

Een fotosessie duurt ongeveer 30 minuten. Wat exact de kosten zijn hangt af van je wensen. Op de prijzen pagina vind je een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Afdruk mogelijkheden

Foto's kunnen op verschillende materialen worden afgedrukt, zie afdrukmogelijkheden.

Digitale bestanden

Het originele fotomateriaal (de digitale bestanden) blijft in het bezit van Karen van Gerner fotografie. Wel is het mogelijk om de foto's uit het online album digitaal te bestellen op een lage resolutie (72 dpi). Kosten: € 30,00