Karen van Gerner Fotografie

Afdrukmogelijkheden

Productfotografie Hondenfotografie Kattenfotografie Kikker - natuurfotografie dieren

Afdrukken nabestellen

Foto's kunnen worden afgedrukt in verschillende materialen en op zeer uiteenlopende formaten. En uitleg van de verschillende materialen vind je hieronder. Voor formaten en prijzen ga je naar

Prijzen Formaten en Prijzen

Afdruk materialen


Fotopapier

Afdrukken op fotopapier is mogelijk in elk gewenst formaat. De foto's worden geprint op zwaar (260grams Semigloss luster) fotopapier.

Canvas

De foto wordt afgedrukt op een canvasdoek van zeer stevige kwaliteit met een regelmatige en fijnmazige structuur waardoor er geen scherpte in de foto verloren gaat. Formaten zijn verkrijgbaar vanaf 40 x 40 cm tot en met 150 x 400 cm. Verder zijn alle formaten die daar tussen zitten mogelijk. Je kunt kiezen uit een standaard 2cm frame of extra dik (4cm) frame.

Plexiglas

Je foto wordt rechtstreeks geprint op 5 mm dik helder plexiglas. De foto wordt dus niet opgeplakt op het plexiglas, waardoor je nooit luchtbelletjes krijgt. Door middel van speciale RVS afstandhouders komt de glasplaat 1,5 cm van de muur af te hangen. Dit geeft je foto op plexi een mooi zwevend effect.

Aluminium

Een foto op aluminium geeft een mooi effect doordat de structuur van het aluminium in de print zichtbaar blijft. Het aluminium geeft een leuk kleureffect en is prachtig bij verschillende lichtval. Voor wie van een industriele inrichting houdt, is een foto op aluminium zeer geschikt.

Meer weten over de afdruk mogelijkheden?

Wil je meer weten over de materialen en de mogelijkheden of wil je een afspraak maken om eerst de kwaliteit van onze afdrukken en materialen te bekijken, dan verwijs ik je graag naar de website van fotoprintXL.nl. Daar kunt je terecht voor alle mogelijke informatie en voorbeelden.

Prijzen Naar fotoprintXL.nl